Het slimme community-masker  voor snel gebruik. Snel - Gemakkelijk - Goedkoop - Comfortabel. Nemasco exclusieve distributeur België en Nederland.

Iedereen die ooit een medisch ademhalingsmasker of stoffenmasker heeft gebruikt, kent het probleem: het vocht bouwt zich op, de ademhaling wordt ongemakkelijk, het dure masker wordt niet meer gebruikt na het dragen of wordt zelfs weggegooid. Het Clevermask lost het probleem op. Het masker zelf is een goedkope maar solide constructie van gecoat karton en zeer aangenaam om te dragen door de al even lichte constructie.

Het royale ademgat kan worden afgedekt met een in de handel verkrijgbare zakdoek, zodat de ademhaling gemakkelijk en comfortabel kan plaatsvinden. De zakdoek kan zo vaak als nodig worden vervangen en afzonderlijk worden afgevoerd. De slimme oplossing voor retail, dienstverleners en industrie - ook als service voor uw goede klanten. Op verzoek ook te bedrukken met uw logo of ontwerp (tegen meerprijs).

Clevermasks zijn beschikbaar in grote aantallen. Een pallet bevat 12.000 stuks.
Voor de grote aantallen geven wij prijzen op maat daar u wellicht uw bedrijfs- of organisatielogo op de maskers afgedrukt wilt hebben. 

Wel hebben wij voor MKB, detailhandel en consument 2 hoeveelheden beschikbaar in de webshop. Uiteraard ligt het priijsniveau hier anders maar dan zijn de € 1,30 respectievelijk
€ 1,41 nog steeds lage bedragen.

De consument kan hier ook een gezinsverpakking van 5 stuks bestellen, die inclusief btw en verzending op € 15,24 komt. 

Clevermask, perfecte pasvorm (ook voor brildragers) en herbruikbaar door simpelweg vernieuwen van de zakdoek!!

FAQ/KENMERKEN

VERPLICHT PER 1 JUNI IN HET OPENBAAR VERVOER!! WEES OP TIJD MET BESTELLEN!
 

 

© 2018 - 2020 Nemasco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel