Uit welk materiaal bestaat de Clevermask?

Het masker bestaat uit 300 gram stevig, zweetafstotend karton dat aan beide zijden is gecoat. Een standaard papieren zakdoek en twee rubberen ringen zijn al in het pakket inbegrepen. Het masker is zeer ademend dankzij de zakdoek en de groeven.

Hoeveel keren is het Clevermasker bruikbaar?

Het masker is een "wegwerpmasker", waarvan het gebruik kan worden verlengd met een nieuwe zakdoek. De zakdoek is snel en eenvoudig te vervangen, dus niets staat het gebruik van het masker voor lange tijd in de weg.

Is het een medicinaal masker?

Nee. Het gezichtsmasker is geen medisch masker maar een "sociaal omgangsmasker". Het Clevermask is daarom een mondbedekking, geen medisch beademingsapparaat. Het product voldoet niet aan een FFP-norm en is niet gecertificeerd. Het dragen van de mondbedekking biedt geen bescherming tegen luchtweginfecties. Het kan hoogstens het risico op overdracht van ziekteverwekkers naar anderen verminderen. Hiervoor wordt geen garantie gegeven. Het wordt wetenschappelijk aanbevolen om het dicht te dragen en regelmatig te vervangen als het nat is.

Waar wordt het Clevermasker geproduceerd?

De maskers worden geproduceerd op locaties bij Duitse partnerbedrijven in Duitsland.

Waarom is het masker zo goedkoop?

Het was belangrijk voor de fabrikant om een "eendaags masker" te ontwikkelen voor het hele gezin - en voor de detailhandel of de industrie tegen lage kosten en die ook in grote hoeveelheden die konden worden gefinancierd.

Hoe zijn de Clevermaskers verpakt?

De maskers zijn individueel verpakt in een polybag. Een pakket bevat een masker, een aangehecht weefsel en twee elastieken. Zo is elk masker binnen enkele seconden klaar voor gebruik! 

© 2018 - 2020 Nemasco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel